Carne tocata de curcan in foi de napolitana

de adinaciosescu in Mancaruri cu carne, 19 Noi 2009 | 5437 vizualizari

Carne tocata de curcan in foi de napolitana

 

E o veche reteta

 

INGREDIENTE

  • 2 foi napolitana
  • un baton carne tocata de curcan,tocata mai mare
  • condimente ca pentru chiftele
  • usturoi
  • ulei ptr. prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne tocata de curcan in foi de napolitana:

Condimentezi carnea ca pentru chiftele,in plus mai pui patrunjel tocat,apoi intinzi amestecul intre foile de napolitene,dar nu mai gros de 2 degete.Lasi aproximativ 30 min,sa se inmoaie putin foile,portionezi apoi prajesti pe ambele parti.

Se poate prepara cu orice fel de carne,dar cu cea de pasare este mai usoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne tocata de curcan in foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftele cu sos