Carpaccio

de elucubratiiculinare in Vita, 29 Aug 2012 | 8725 vizualizari

COMENTARII (14)

Aurelia 07_07 1

29.08.2012, 16:44

Lau 1

29.08.2012, 16:45

bun

Panacris 1

29.08.2012, 17:08

Fain!

MotanLaOale 1

29.08.2012, 17:34

Bya Ralu 1

29.08.2012, 17:34

delicios

Miha 1

29.08.2012, 18:23

Carne cruda zici? Neeee...

Laly 1

29.08.2012, 18:49

Cred ca este bun

Bunica 1

29.08.2012, 19:21

cristeena20 1

29.08.2012, 19:54

Chiar ca e bun!!! Si eu am avut retineri la icneput..si am zic ca nu voi manca niciodata carne cruda..dar vorba aia..never say never...E ff bun dar trebuie multa atentie la calitatea carnii. Eu am mancat de vreo 3 ori si a fost merue excelenta. Apropo d ecarne cruda in Belgia e ff apreciata biftec tartar (sau american)-carne tocata cruda pe car eo prepari in farfurie cu un galbenus, condimente..etc..A incercat cineva???

mamaieelena 1

29.08.2012, 20:28

f bun

Sim0na 1

29.08.2012, 20:46

Rocsi 1

29.08.2012, 21:26

Ce fain arata muschiul ala!!!

elucubratiiculinare 1

30.08.2012, 20:15

cristeena20 eu am incercat si biftecul tartar si e bestial
Varianta păpată în Belgia mi-a plăcut mult, pe aici prin România încă nu am găsit un restaurant care să-l recomand
Mă mai documentez și încerc să-l fac și acasa

elucubratiiculinare 1

30.08.2012, 20:16

miha poți încerca cu prosciutto crudo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata calda de piept de rata cu carpaccio de kumquat si vinaigrette de para