Cartofi aperitiv

de biancas76 in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2010 | 6050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aprox. 1 kg cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 2 oua fierte tari
  • cateva jumatati de gogosari murati
  • maioneza dintr-un ou
  • 100 ml smantana
  • 100 ml sana
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aperitiv:

Cartofii se fierb in coaja, se lasa la racit si se curata. Ouale se fierb timp de 15 minute. Cartofii ii taiem rondele.
Ceapa se taie fasii, ouale la fel, gogosarii tot fasii.Dintr-un ou facem o maioneza cu 50 ml ulei, o lingurita mustar si putina zeama de lamaie.In maioneza punem 100 ml sana si 100 ml smantana. Punem sare si piper.
Amestecam toate ingredientele.Un aperitiv foarte rapid. Combinatia cartof- ou- ceapa- gogosar e minunata. Incercati si voi.
Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

25.07.2010, 16:33

Teo 1

26.07.2010, 14:07

Am incercat-o de dimineata ; excelenta , Bianca !

Bunica 1

26.07.2010, 14:58

E o salata foarte buna , dar incearca sa pui maioneza peste cartofii fierbinti si apoi amesteci cu restul . E o bunatate !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovleac si gogosari