Cartofi aurii

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 11088 vizualizari

 

Deliciosi ! simpli ori ca si ca garnitura la diferite fripturi. Cantitatea de cartofi se stabileste functie de cate portii doriti sa pregatiti.

 

INGREDIENTE

  • Cartofi
  • Unt aromat
  • Ulei de palmier
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii:

Curatam cartofii si-i punem la fiert, in apa cu putina sare. Lasam sa fiarba pana intra furculita in ei, apoi ii scoatem pe o farfurie. Pornim friteuza si incingem uleiul de palmier la 190˚, punem cartofii in sita si-I scufundam. Ii prajim exact 20’, dupa care-i scoatem pe hartie absorbanta.



Pentru gust si savoare, ii stopim cu unt aromat, pe care-l topim putin inainte, presaram putina sare si cartofii sunt gata de servit.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de cartofi