Cartofi, ciuperci cu cimbru, usturoi si vin

de Zamfira in Mancaruri de post, 26 Aug 2012 | 7194 vizualizari

 

O combinatie reusita de arome. Cimbrul si vinul ofera un gust aparte cartofilor, iar usturoiul este excelent pentru ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 5-6 ciuperci
  • cimbru uscat
  • 5-6 catei usturoi
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1 pahar vin alb demisec
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi, ciuperci cu cimbru, usturoi si vin:

Curatam si spalam cartofii, ciupercile, ii taiem feliute, ii punem pe o tava tapetata cu hartie pentru copt. Presaram peste ei cimbru, sare, piper si putin ulei de masline. Cand cartofii si ciupercile sunt aproape gata ii stropim cu un pahar de vin alb in care punem usturoiul pisat. 

Timp de coacere: 50 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi, ciuperci cu cimbru, usturoi si vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, de post