Cartofi, ciuperci cu cimbru, usturoi si vin

de Zamfira in Mancaruri de post, 26 Aug 2012 | 7413 vizualizari

 

O combinatie reusita de arome. Cimbrul si vinul ofera un gust aparte cartofilor, iar usturoiul este excelent pentru ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 5-6 ciuperci
  • cimbru uscat
  • 5-6 catei usturoi
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1 pahar vin alb demisec
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi, ciuperci cu cimbru, usturoi si vin:

Curatam si spalam cartofii, ciupercile, ii taiem feliute, ii punem pe o tava tapetata cu hartie pentru copt. Presaram peste ei cimbru, sare, piper si putin ulei de masline. Cand cartofii si ciupercile sunt aproape gata ii stropim cu un pahar de vin alb in care punem usturoiul pisat. 

Timp de coacere: 50 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi, ciuperci cu cimbru, usturoi si vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]