Cartofi copti

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2014 | 4742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi maricei
  • un ardei capia rosu
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare si rozmarin dupa gust
  • 100 gr cascaval
  • 2 linguri cu ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti:

 

Curatam cartofii, ii spalam bine si ii feliem cu grija, pastrandu-le o baza solida. Ii asezam intr-un vas termorezistent (in care, optional, se poate adauga o cescuta cu apa). Printre felii adaugam rondele de ardei capia si presaram ceapa verde tocata marunt, condimentam dupa gust cu sare si rozmarin, ii stropim cu ulei si punem vasul in cuptorul preincalzit, pana ce cartofii se rumenesc usor. Se servesc calzi, cu cascaval presarat din belsug! Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]