Cartofi copti cu ceapa verde si cascaval

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 1 Mai 2014 | 4883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi medii
  • 200 gr cascaval ras
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri cu ulei
  • condimente dupa gust: sare, pudra de ardei dulce/iute, rozmarin si busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu ceapa verde si cascaval:

Cartofii curatati de coaja, se feliaza cu grija, pastrandu-se baza care sa tina feliile unite, se asaza intr-un vas (eu am folosit multicooker-ul) si se stropesc cu ulei. Adaugam printre feliile de cartofi ceapa tocata marunt si cateii de usturoi, ii condimentam dupa gust si ii coacem la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute. Ii scoatem apoi pe un platou si presaram cascavalul ras peste acestia. Se servesc calzi, cu pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu ceapa verde si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]