Cartofi copti cu umplutura de branza si porumb

de stefy_a in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2017 | 3180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi (incercati sa-i alegeti sa fie de aceeasi marime)
  • 100 g telemea/cascaval
  • 100 g porumb boabe (din conserva)
  • o ceapa
  • sare si piper
  • putin ulei pentru calit ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu umplutura de branza si porumb:

Se spala cartofii, se sterg cu un prosop de bucatarie si se asaza in tava pentru cuptor, tapetata cu hartie de copt. Se stropesc cartofii cu putin ulei si se asezoneaza cu sare.

Se da tava la cuptor, la 180 grade C, circa 20-25 minute, dupa care se scot cartofii, se taie in jumatate (pe lungime).

Cartofii se lasa sa se raceasca putin, apoi se scobeste miezul la cartofi, miez care se pune intr-un vas. 

Separat, se curata ceapa, se spala, sa taie marunt si se caleste pana devine sticloasa.

Branza se da prin razatoare sau se taie foarte marunt. Ceapa calita si branza se adauga peste miezul de cartofi, se adauga si porumbul scurs, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca bine. Fiecare jumatate de cartof se umple cu aceasta compozitie, apoi cartofii se dau din nou la cuptor, pentru circa 20 de minute (pana cand observati ca marginile cartofului incep sa se coaca).

TIPS-URI

1

cartofi

2

branza

3

porumb

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu umplutura de branza si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]