Cartofi copti umpluti cu branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2011 | 15675 vizualizari

 

Va prezint si garnitura la puiul cu sos de tarhon, o garnitura simplu de realizat si tare buna.

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cartofi
  • 200 g crema de branza
  • 50 g cascaval ras + 50 g pentru ras deasupra
  • sare, piper
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti umpluti cu branza:

Spalam bine cartofii si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam cartofii la cuptor, la foc potrivit timp de 1 ora.

Scoatem cartofii din cuptor si taiem coaja pe lungime. Aveti grija cum ii manuiti pentru ca sunt fierbinti.
Scobim cu o lingura o parte din miez si il punem intr-un castron. Pasam miezul de cartof cu o furculita si il amestecam cu crema de branza, cascaval ras, marar, sare si piper.

Cu o lingura umplem cartofii cu amestecul de branza. Peste fiecare cartofi radem cascaval si mai dam la cuptor 10-15 minute, pana se rumeneste usor cascavalul.

Putem servi ca si garnitura sau simpli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi