Cartofi "crestati", la cuptor

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2013 | 21336 vizualizari

 

Multumesc Merisor, multumesc Rocsi, pentru idee! http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-condimentati-la-cuptor-38523.html sau aici: http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-aromati-la-cuptor-37832.html. Mi-au placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi;
  • boia de ardei dulce;
  • sare;
  • usturoi granulat;
  • ulei de masline;
  • ierburi de Provence;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi "crestati", la cuptor:

Curatam cartofii de coaja si ii spalam.

Ii crestam cu ajutorul unui cutit, dara fara a taia pana la baza.

Condimentam printre crestaturi cu boia, sare, usturoi granulat si ierburi de Provence.

Ungem o tava cu putin ulei si asezam cartofii. Ii stropim cu ulei de masline si dam tava la cuptor, la 180-200 grade, pentru aproximativ 40 minute pana se rumenesc frumos.

TIPS-URI

1

Am servit acesti cartofi cu piept de porc cu sos barbeque la cuptor (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/piept-de-porc-cu-sos-barbeque-la-cuptor-50378.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi "crestati", la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Patricia Iordache 1

06.10.2013, 15:12

Multumesc, Claudia!Sa-mi spui daca ti-au placut!

Ina 1

06.10.2013, 15:28

eu nu vazusem bunatatea asta!

Patricia Iordache 1

06.10.2013, 15:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizzo-cartofi