Cartofi cu branza la cuptor

de silvianart in Mancaruri de legume, 13 Ian 2017 | 3512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 800 g branza (600g branza vaca nesarata, 200 g branza oaie sarata)
  • 4 oua
  • 2 cepe apa
  • 3 feliute slanina afumata
  • piper
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza la cuptor:

Cartofii se curata si se feliaza. I-am fiert la aburi cartofii 25 min. Ceapa si slaninuta le-am tras la tigaie. Am amestecat branza cu oualele, piperul si rozmarinul.
Intr-un vas de yena, uns cu ulei, am asezat cartofii cu ceapa si slaninuta, printre cartofi am pus branza. Am dat vasul la cuptor pentru 50 min. la 160 grade.
Am asezat pe farfurie, langa am pus o lingura de maioneza cu usturoi si fasiute de gogosar murat. (In maioneza clasica, in paharul de la blender, am mixat si 4 catei de usturoi).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi crantzaniti cu usturoi si ementaler