Cartofi cu capere

de xana in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2013 | 3387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi medii
  • capere
  • ceapa
  • patrunjel
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu capere:

Cartofii curatati de coaja se taie in cubulete nu prea mici si se prajesc in 3-4 linguri de ulei de masline pana se rumenesc(am folosit capac la tigaie ca sa accelerez procesul de prajire). 

Ceapa, caperele si patrunjelul se taie marunt(eu am folosit 2 linguri de ceapa, 2 de capere si 1 de patrunjel) si se pun peste cartofi cand acestia sunt aproape gata si se amesteca bine.

Se mai lasa cateva minute pana cand ceapa se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci aperitiv din foietaj