Cartofi cu ciuperci, la cuptor!

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2012 | 5383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura unt
  • 1 morcov
  • jum ceasca de apa
  • 1 cutie de ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ciuperci, la cuptor!:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii spalam bine.

Ii punem intr-o oala, adaugam apa si putina sare si ii lasam putin la fiert (pana sunt pejumatate fierti), apoi ii scoatem si ii scurgem de apa.

Punem in tigaie lingura de unt, adaugam usturoiul (taiat bucatele), il calim putin.

Adaugam apoi morcovul taiat cubulete si apa si lasam cateva minute pe foc.

In tigaie, peste morcov si usturoi, adaugam si ciupercile, punem sare si piper dupa gust, amestecam bine si mai lasam cateva minute.

Intr-o tava punem hartie de copt, tapetam cu unt si punem cartofii.

Peste cartofi adaugam compozitia din tigaie, mai punem putina sare si putina apa + lingura de ulei...si dam la cuptor pt aprox 25 de minute la foc mediu.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ciuperci, la cuptor!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]