Cartofi cu ghimbir si cascaval

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2014 | 3370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr cartofi
  • 100 gr cascaval
  • o lingurita de ghimbir ras
  • condimente dupa gust: sare, chilli, rozmarin si oregano
  • 100 ml ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ghimbir si cascaval:

Curatam cartofii si ii taiem in cuburi potrivit de mari. Ii punem la prajit in uleiul incins, adaugam ghimbirul ras si condimentam dupa gust. Acoperim tigaia si ii lasam la foc iute pana incep sa se rumeneasca usor. Inlaturam apoi capacul si continuam coacerea atat cat este necesar. Procedand astfel cartofii raman pufosi in interior, dar crocanti la exterior. Ii scoatem pe o farfurie cu ajutorul unei palete pentru a elimina surplusul de ulei si imediat presaram cascavalul ras. Se servesc calzi. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

 Pregatiti astfel sunt destul de picanti, de aceea folositi cu moderatie ghimbirul si chilli

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ghimbir si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Dya Daniela Andrei 1

27.03.2014, 10:27

Depinde de gusturi, acum, ce sa zic?! Eu ador ghimbirul si in general, condimentele! In concluzie mie mi-au placut Va pup cu drag!

gaby_gabytza 1

31.03.2014, 14:17

plaaaaaaaaace

Dya Daniela Andrei 1

31.03.2014, 15:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor