Cartofi cu kaizer la tavă

de anomisana in Mancaruri de legume, 11 Ian 2012 | 4254 vizualizari

 

Am văzut reţeta asta la Euforia, la emisiunea cu grătare. Eu am urmat paşii, doar că nu am pus folia de aluminiu pe grătar, ci în tavă, în cuptor. Rezultatul...în cele ce urmează.

 

INGREDIENTE

  • cartofi tăiaţi felii destul de subţiri
  • 200-300 gr kaizer
  • 300-400 gr brânză de burduf
  • 1 fir de praz
  • condimente după gust şi preferinţă
  • sare
  • piper
  • puţin ulei de măsline
  • caşcaval dat pe răzătoarea mare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu kaizer la tavă:

Am curăţat cartofii şi i-am tăiar felii destul de sibţiri. Am curăţat şi tăiat prazul rondele. Am tăiat kaizerul felii subţiri.

Am pus aluminiu în tava de copt, am aşezat solzişori un strat de cartofi, am presărat bucăţile de kaizer, apoi brânza de burduf şi prazul, iar deasupra alt strat de cartofi tot solzişori.Am pus sare, piper, condimente, am picurat puţin ulei, am acoperit cu aluminiu şi am dat la cuptorul încins dinainte, până s-au înmuiat cartofii. Am presărat caşcaval ras şi am mai dat tava la cuptor 10 minute. Am porţionat şi gata masa. Am servit cu smântînă, să nu-mi dezmint porecla.

TIPS-URI

1

trebuie unsă folia cu puţin ulei, că mie mi s-au lipit cartofii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu kaizer la tavă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mirela0911 1

11.01.2012, 21:10

mmmmmmm place!

alinutzika 1

11.01.2012, 23:27

anomisana 1

14.01.2012, 08:20

Adevărul este că atunci când pui puţin suflet în ceea ce prepari, nu poate să-ţi iasă decât gustos, chiar dacă mai greşeşti pe alocuri şi uiţi, ca în cazul meu, să ungi folia. Ştiu că toate gătiţi cu pasiune şi mare drag şi poate de aceea vă preţuiesc atât de mult.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan,pui si carnati la tava