Cartofi cu rosii la cuptor

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2013 | 5367 vizualizari

 

O garnitura perfecta pentru orice fel de carne. Asta chiar daca se spune ca nu e bine sa le consumam impreuna.

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr cartofi
  • 4-5 rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • busuioc, pentru decor
  • piper, cimbru
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rosii la cuptor:

Se curata cartofii, se taie rondele si se prajesc in ulei. Se scot intr-un castron si se dau cu sare, cimbru si piper.Se adauga patrunjelul tocat si se amesteca pana se inglobeaza condimentele.

Se aseaza intr-un vas, precum soldateii si se adauga usturoiul taiat.

Rosiile se decojesc si se paseaza , nu foarte mic, apoi se pun peste cartofi.

Se tin la cuptor cu folie de aluminiu cam 30 minute, pana se face rosia, apoi se scoate si se mai lasa 10 minute sa faca putina crusta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi in coaja la cuptor cu cascaval