Cartofi cu smantana la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2010 | 9644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5kg cartofi,
  • 1lingura de unt,
  • 4oua,
  • 100gr telemea,
  • 200gr smantana,
  • 150gr cascaval,
  • sare.
  • pt piure:
  • unt,
  • lapte,
  • sare.
  • pt tapetat:
  • pesmet
  • margarina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana la cuptor:

Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert.Cand sunt gata se face un piure din ei.

Se rade telemeaua.Se bat ouale cu smantana,branza rasa si un praf de sare.

Se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si pesmet.Se pune in vas un strat gros de piure,se toarna o parte din compozitia facuta mai devreme,pui un alt strat de piure si din nou torni compozitia facuta cu smantana.

Razi cascavalul si il pui deasupra.Din lingura de unt pui din loc in loc peste cascaval.

Dai la cuptor pana se rumeneste.Se serveste cu snitel

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (14)

stemol 1

15.02.2010, 12:09

acum sunt in Oradea,am stat in Timisoara pana acum 3-4ani,in zona Plavat 2

stemol 1

15.02.2010, 12:20

A,mersi ptr raspunsul promp.
Daca nu sunt indiscret tu in ce zona stai?

ela 1

15.02.2010, 13:37

pe aproape,in Calea Sagului

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta orientala