Cartofi cu smantana si marar

de Miha in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2010 | 18405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 200 g smantana
  • 25 g unt
  • 1 lingura faina
  • 100 ml lapte
  • 2 catei usturoi
  • sare si piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana si marar:

Sosul de smantana:

Untul il punem la topit,apoi adaugam faina si amestecam continuu,sa nu faca cocoloase. Turnam laptele rece, cate putin si smantana. Condimentam dupa gust cu sare si piper, adaugam si usturoiul pisat.

Cartofii se curata, se taie sferturi si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se strecoara  si se pun peste sosul cu smantana. Se mai dau cateva clocote si se presara cu marar verde tocat.

 

TIPS-URI

1

Daca sosul se ingroasa prea tare dupa ce se pun cartofii se mai poate subtia cu putin lapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Miha 1

18.03.2010, 17:01

Amidonul nu mai e...ca s-a dus la fiert. Mai, eu asa stiu ca faceau babele din familie si asa am gasit-o si in cartea de bucate a doamnei Didi Balmez.

gaby_duceag 1

18.03.2010, 17:03

mai ramane putin in ei

Miha 1

18.03.2010, 17:06

Data viitoare promit ca-i fac ca tine.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]