Cartofi cu sunca la cuptor

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2010 | 21607 vizualizari

 

tot mananci si iar mananci si nu te mai saturi de ei

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 3oo g cascaval ras
  • 400 g bacon
  • ulei de masline 2-3 linguri
  • sare
  • 1 plic maggi -cartofi cu sunca la cuptor
  • 500 ml lapte
  • patrunjel verde
  • tomate chery-pt decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sunca la cuptor:

Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se taie feliute (cipsuri). Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei un stat de cartofi apoi unul de cascaval ras, unul de bacon taiat cubulete mici, sare si din nou cartofi,cascaval,bacon,sare. Ultima operatiune se pune ultimul stat de cartofi taieti feliute apoi se pune cascaval ras iar peste se amesteca 500 ml lapte cu compozitia din plic maggi se amesteca bine si se toarna peste catofi

Se decoreaza dupa bunul plac si se pun la cuptor pentru 1 ora la 16o grade

Se servesc cu multa dragoste

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]