Cartofi Dauphinoise

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 6142 vizualizari

 

By Oana!

 

INGREDIENTE

  • 700 g cartofi noi
  • 1 ceapa mare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 g smantana
  • 100 g cascaval Neaos Delaco
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Dauphinoise:

Cartofii noi ii spalam si ii taiem felii subtiri.

Intr-un vas termorezistent am pus cartofii, i-am stropit cu uleiul de masline, am presarat sare si piper si am dat tava la cuptorul preincalzit.

Am amestecat din cand in cand si i-am lasat pana s-au rumenit foarte usor.

Apoi am pus smantana peste ei, cascavalul ras si am dat din nou la cuptor pana sau rumenit frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Dauphinoise" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu sunca si cascaval