Cartofi evantai

de Micutza Luana in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2014 | 10965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi
  • 200 gr bacon
  • 200 gr cascaval feliat subtire
  • sare
  • piper
  • unt
  • usturoi granule
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai:

Cartofii se curata de coaja, se cresteaza din loc in loc, se presara praf de usturoi, sare si unt intre crapaturi.

Ii asezam intr-o tava, punem putina apa in tava si ii acoperim cu folie. Dam la cuptorul incins circa 35 minute

Cand feliile cartofilor se desprind una de alta punem intre ele cate o felie de bacon si cascaval. Mai dam la cuptor 5-10 minute (eu la urma am presarat si deasupra cascaval) .

Se serveste ca garnitura sau cu smantana

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu ceva fin