Cartofi evantai

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2015 | 11500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi medii rosii
  • ulei de masline
  • sare, piper alb, rozmarin
  • 3-4 felii de cascaval
  • usturoi in praf
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai:

- Spalam bine cartofii si ii stergem cu un prosop sa fie bine uscati. Ii crestam cu un cutit ca si cum ati taia felii, doar ca ii crestati pana la jumate, ca un evantai. Ii stropiti cu ulei de masline si presaram sare, piper alb macinat , praf de usturoi si putin rozmarin.

-Punem in tava tapetata cu folie de aluminiu sau hartie de copt.si dam la cuptor la 160 grade, si uitam de ei pentru cca 1 ora. Cand sunt aproape gata ii scoatem si punem in crapaturi cate o fasie de cascaval feliat. Dam iar la cuptor pentru cca 5 minute. Stingem cuptorul si lasam inca 5 minute la odihnit in cuptor.

Servim ca si garnitura  sau ca si gustare cu smantana deasupra.

TIPS-URI

1

sunt foarte buni daca spre final punem ate un cub de unt peste fiecare si mai introducem 4 minute pla cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Acordeon