Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval

de gabrielasfechis in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2017 | 12915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 1 piept de pui
  • 150 gr sunca taraneasca kaufland
  • 300 gr cascaval emantaler
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval:

Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare. La fel procedam si cu pieptul de pui, il taiem cubulete si il fierbem in apa cu sare.

Dupa ce s-au fiert cartofii, ii lasam la racit, apoi ii curatam de coaja si ii taiem in 4.

Intr-o tava unsa cu ulei sau daca doriti cu unt, se pune un rand de cartofi, peste care mai punem condimente (sare, piper), apoi pieptul de pui si mai condimentam (vegeta), apoi iar un rand de cartofi si condimentam din nou. Deasupra, punem o mana de cascaval emantaler ras, apoi asezam frumos, pe lungime, sunca taraneasca si, la urma, cascavalul ramas si dam la cuptor neacoperit, timp de 40-50 de minute.

Se serveste cald, dar sunt buni si dupa ce se racesc.

Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus- cus cu 3 feluri de branza