Cartofi frantuzesti

de Alexandra Elena in Mancaruri de legume, 19 Feb 2013 | 30662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 6 oua fierte
  • 200 g kaizer/sunca
  • 300 g smantana
  • cascaval
  • branza de burduf
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

 Spalam cartofii si ii fierbem pe jumatate. II curatam si ii taiem felii subtiri. Ungem un vas termorezistent cu unt, punem un strat de cartofi,ii condimentam cu sare, piper, rozmarin... unul de oua si sunca, smantana, apoi cascaval si branza. Procedam tot asa pana la epuizarea ingredientelor, ultimul strat trebuie sa fie de cartofi.

Bagam cartofii in cuptorul preincalzit, la 180 de  grade, pana cand se rumenesc, aproximativ 20 de minute,

Inainte sa-i scoatem se poate adauga cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti