Cartofi frantuzesti

de dariadeea in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2013 | 12785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 8 oua
  • 350 g branza telemea de vaca
  • 400 g smantana
  • sare,unt,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii se spala bine,se pun la fiert cu tot cu coaja.Cand au fiert se scurge apa si se lasa la racit.Dupa ce s-au racit se curata de coaja si se taie felii potrivite.5 oua se fierb,iar celelalte 3 se bat bine si  se amesteca cu smantana,sare,piper.Branza se da prin razatoare.Cele 5 oua se taie rondele.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt  se aseaza un strat de cartofi,felii de oua,branza rasa si cateva linguri din amestecul de oua si smantana.Se repeta procedeul pana se termina toate ingredientele.Ultimul strat sa fie de cartofi.Deasupra se toarna restul de  smantana si  oua .Se da la cuptor la 180 de grade cam 25-30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]