Cartofi frantuzesti

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2014 | 18007 vizualizari

 

Cartofi frantuzesti pentru un pranz impreuna cu Ioana mea draga.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 200 g. branza de vaca
  • 2 oua
  • 1 lingura ulei de masline pentru uns vasul
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii spalati se pun la fiert in coaja.

Cat fierb cartofii pregatesti branza cu ou.

Ouale se bat cu furculita .

Peste cartofi adauga branza rasa.

Cartofii fierti se curata de coaja si se taie rondele.

Se ia un vas,se unge cu ulei.

In vas se pune un rand de cartofi,branza cu ou,cartofi si deasupra branza cu ou,

Se da tava la cuptorul incins la 150 grade pentru 20 de minute.

Se servesc calzi sau reci ,dupa preferinta.

TIPS-URI

1

branza e bine sa fie veche sau bine scursa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua coapte in cartofi