Cartofi frantuzesti

de ana in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2010 | 6728 vizualizari

 

By Nadina ,deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 4 oua fierte
  • 2 oua crude
  • 300 gr branza
  • 200 gr smantana
  • sare,piper

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Fierbem cartofii in coaja .Ii curatam, cand s-au racit putin si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari.La fel procedam si cu ouale fierte si cu branza.

Ungem o tava cu ulei ,punem un strat de cartof ,presaram sare si piper apoi un strat de ou,branza ....ultimul strat sa fie de cartof ,

acoperim cu smantana si oua batut (incorporam ouale cu smantana).

Coacem la foc mediu ,iar spre final am presarat branza .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]