Cartofi frantuzesti cu branza albastra si ceapa caramelizata

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2016 | 3304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 cartofi
  • 150 ml smantana
  • 100 grame branza de burduf in cetina de brad
  • 40 grame branza albastra (eu am folosit Dana Blue)
  • 2 cepe rosii
  • sare
  • putin unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti cu branza albastra si ceapa caramelizata:

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie felii. 

Se fierb 3 oua tari. Se decojesc si se taie felii. 

Se taie ceapa julienne si se prajeste in putin ulei, la foc mic, 15 minute, pana devine bruna si se inmoaie, fara a se arde. 

Se amesteca smanatana cu oul ramas, sare, piper si putina nucsoara. 

Se unge vasul pentru cuptor cu putin unt. Se aseaza un strat de cartofi, apoi unul de oua, branza de burduf, branza albastra si ceapa caramelizata. Se continua in aceeasi ordine cu restul de ingrediente, ultimul fiind de branza. Se toarna smanana deasupra. 

Se gateste 30 de minute la 180 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu branza albastra si ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose omleta