Cartofi frantuzesti cu ciuperci

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2013 | 19234 vizualizari

 

super super buni

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 cutie de ciuperci
  • 350 g telemea de vaca
  • 250 g smantana danone
  • 1 legatura de marar
  • branza emmentaler
  • 1 fir de ceapa verde
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti cu ciuperci:

Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare pentru circa 20-25 minute.Se curata de coaja cat sunt calzi si se taie rondele.

Intr-o tava pune hartie de copt,si asezam un strat de cartofi.

Telemeaua o strivim cu o fuculita,o punem intr-un castron,adaugam smantana,ceapa taiata marunt,punem sare si piper si amestecam bine.

Se adauga peste stratul de cartofi compozitia de branza cu smantana,deasupra punem ciuperciile scurse de zeama si punem ultimul strat de cartofi.

Se presara sare,piper si putin ghimbir.

Radem cascavalul si punem deasupra,impreuna cu cateva ciuperci.

Punem la cuptor pentru 30 minute pana se rumeneste putin deasupra.

 

TIPS-URI

1

Se serveste atat cald cat si rece.

2

Se servesc cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti