Cartofi la cuptor

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2012 | 4228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 3 crenvusti mari( de marimea unui cabanos)
  • citeva masline
  • ulei
  • sare
  • brinza topita felii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor:

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cuburi. Ii spalam si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Peste acestia punem crenvustii taiati rondele, maslinele fara samburi si presaram sare. Stropim cartofii cu putin ulei de masline si ii dam la cuptorul incins la 200 grade.

Cand sunt gata, scoatem tava din cuptor si asezam peste cartofi feliile de branza topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi, ca in Banat