Cartofi la cuptor

de Valclaudia in Mancaruri de post, 6 Oct 2013 | 11093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 700 gr cartofi (de marime potrivita)
  • 1 lingura seminte de in
  • sare, piper, usturoi granulat, boia dupa gust
  • 1 lingura margarina Rama
  • 5-7 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor:

Curatam si spalam cartofii.

Ii stergem cu servetele absorbante de apa in exces, ii taiem felii dar nu pana la baza (formam un soi de acordeon, vezi foto).

Intr-un bol separat amestecam toate condimentele.

Ungem catofii pe intreaga lor suprafata cu acest amestec de condimente,apoi ii asezam intr-o forma termorezistenta unsa cu margarina Rama.

Stropim cartofii cu cateva linguri de ulei si ii dam la copt, la temperatura ridicata pentru cca 30 min. (200-220 grade).

Din cand in cand ii mai intoarcem cu ajutorul furculitei sa se coaca uniform.

Atunci cand se rumenesc frumos pe toate partile sunt gata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]