Cartofi la cuptor

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2009 | 9791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame de cartofi
  • 200 grame pesmet
  • 100 grame susan
  • condimente (boia dulce, boia iute, sare, piper)
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor:

Curatam cartofii, ii taiem in bucati mari si ii fierbem pe jumatate in apa cu sare. Ii punem pe o farfurie si ii stropim cu ulei de masline, condimentam cu sare si piper. Amestecam pesmetul, boia si susanul. Tavalim bucatile de cartofii prin acest amestec.

Punem intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, mai stopim cu un strop de ulei de masline si dam la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Se servesc calzi cu salata, mujdei sau cu sos de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

adry88 1

20.05.2011, 12:26

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:24

babi5 1

18.06.2013, 21:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci si sunca