Cartofi la cuptor cu cascaval pane

de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2012 | 7359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi potriviti
  • 4 felii de cascaval (un pic mai groase)
  • 1 ou
  • Pesmet
  • Rozmarin
  • Sare, Piper, Boia
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu cascaval pane:

Se curata cartofii si se taie in sferturi, se ung cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper, boia si rozmarin

Tava se tapeteaza cu hartie de copt si se baga la cuptorul preincalzit pana prind o culoare aurie

Peste feliile de cascaval se presara putina sare, dupa care se dau prin ou si prin pesmet

Se prajesc feliile de cascaval in ulei incins, pana prind o culoare aurie

Scoatem feliile de cascaval pe un servet de bucatarie pentru a se absorbi excesul de ulei

Mancarea se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor cu pesmet si susan