Cartofi la cuptor cu rosii si ceapa

de Moni_alex in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2015 | 5768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi noi mari
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • 40 ml de ulei de masline extravirgin
  • 50 g de branza de oaie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu rosii si ceapa:

Se spala cartofii, se curata de coaja si se taie rondele mai groase de aprox 3-4 mm.

Se lasa in apa rece.

Rosiile se spala si se taie in rondele groase de aprox. 5 mm, se curata ceapa si se taie in rondele de aprox 2-3 mm.

Acoperim un vas de yena sau o tava cu hartie de copt si se aseaza cartofii, rosiile si ceapa, alternandu-le pana se termina toate ingredientele.Asezonam cu sare si piper.

Stropim cu ulei de masline peste toate ingredientele, acoperim cu folie de aluminiu si coacem la cuptor la 180 grade timp de 20 minute dupa care luam folia de aluminiu si mai lasam la cuptor inca 15 minute.

Dupa cele 15 min scoatem din cuptor presaram branza de oaie rasa si mai lasam la cuptor 5 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate folosi si branza de vaca sau de bivolita

2

se pot servi calzi sau reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu rosii si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]