Cartofi Lyonezi

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2011 | 5877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g cartofi
  • 100g branza de vaci
  • 150g iaurt
  • 1ceapa
  • 2oua
  • 2ciuperci
  • 1lingura ulei
  • sare,piper
  • oregano verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Lyonezi:

Jumatate din cartofii fierti intregi si apoi taiati cubulete,se pun intr-un vas de yena,printre ei bucatele de branza,se condimenteaza cu sare si piper,deasupra se pune ceapa si ciupercile tocate si calite in ulei si restul de cartofi;se bat ouale cu iaurtul,se rastoarna deasupra si se da la cuptor 15min;la servire se pune deasupra oregano verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Lyonezi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua in cuib de rosii