Cartofi noi, cu afumatura, la cuptor

de oanapl in , 6 Iun 2018 | 2467 vizualizari

 

Am pregătit o rețetă rapidă si delicioasă de cartofi tip acordeon, la cuptor. Condimentul de cartofi de la Delikat le-a oferit un plus de savoare.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 50 g pastrama / bacon
  • rosii cherry
  • condiment pentru cartofi Delikat
  • ulei de măsline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi, cu afumatura, la cuptor:

Cureti cartofii, îi tai felii fără a le desprinde, cu ajutorul unui cuțit cu lama subțire.
Pensulezi cartofii cu ulei de măsline, presari peste ei condiment pentru cartofi Delikat, apoi îi așezi în tava unsă cu ulei. Adaugi pastrama tăiată feliuțe și roșiile cherry și introduci tava în cuptorul preîncălzit pentru 40-50 de minute.
Cartofii pot fi seviți fie simpli, cu ketchup, cu murături sau ca garnitură la orice friptură.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi, cu afumatura, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu brânză și ouă - Rețeta gustoasă la cuptor