Cartofi noi cu masline

de eclerash in Mancaruri de post, 21 Iun 2010 | 4090 vizualizari

 

In revista din care am luat reteta scria ca ar trebui cartofii sa fie prajiti in ceaun...eu nu am avut,dar voi puteti sa incercati asa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 100 ml ulei
  • 50 g bulion
  • 100 g masline
  • 100 ml vin alb
  • patrunjel
  • 2 catei usturoi
  • rozmarin
  • sare
  • piper

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu masline:

Spalam legumele si punele cartofii intregi sa se prajeasca usor apoi ii scoatem si punem in uleiul ramas ceapa tocata solzisori.

Cand ceapa s-a rumenit adaugam bulionul dizolvat cu putina apa,vinul,rozmarinul si maslinele lasandu-le vreo 10 min la fiert.

Adaugam si cartofii si mai lasam pe foc pentru inca 20-25 min.Stingem focul si adaugam verdeata si usturoiul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Dana Cristea - pusikmea 1

21.06.2010, 14:37

eu as face varianta asta la cuptor, ar fi mai sanatos, da' pan auna alta o portie va rog

eclerash 1

21.06.2010, 14:43

si eu in general optez pt varianta cuptor,mai ales ca eu cartofi pai nu am mai mancat de vreo 2 ani,dar aseara a fost o exceptie,am facut reteta la rugamintea cuiva...

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:40

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu rozmarin,cimbru si lamaie