Cartofi noi si aripioare "usturoiate"

de vero_closca in Pui, 13 Iul 2010 | 100509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 capatana usturoi
  • 1 crenguta cimbru verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca supa de pui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi si aripioare "usturoiate":

Se curata si se spala carnea si cartofii.

Cartofii se taie felii, aripioarele se usuca cu un servet de hartie.

Usturoiul se piseaza, apoi se amesteca cu piper si sare. Se toarna peste cartofi si aripioare acest amestec si se "tavalesc" bine ca sa se condimenteze pe toate partile.

Se pun intr-o tava termorezistenta, se toarna supa, se presara cu cimbru tocat si se dau la cuptor cam 45 minute, pana aripioarele capata o culoare aurie si cartofii sunt patrunsi.

Este o reteta usoara si foarte gustoasa!

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi si aripioare "usturoiate"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu smantana si cus-cus