Cartofi prajiti cu parmezan

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2012 | 7615 vizualizari

 

....dupa atata carne si cozonaci cred ca ar merge foarte bine si o portie de cartofi cu parmezan,....

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi roz,
  • 50 g parmezan,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti cu parmezan:

Cartofii se curata si apoi se spala dupa care se taie cubulete si se prajesc in ulei incins.    

Dupa ce se scot pe farfurie se condimenteaza cu sare si piper si se rade deasupra parmezan cat sunt calzi pentru a se topi repede.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]