Cartofi prajiti in tuci

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2011 | 6040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.cartofi
  • sare
  • 50 gr.cascaval ras
  • 1l ulei de floarea soarelui  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti in tuci:

Cartofii se spala bine si se lasa la scurs pe prosop. Se vor taia pe lungime in patru (nu se vor curata de coaja ca e foarte subtire) si ii vom pune in uleiul incins la prajit. Cand s-au rumenit bine se scot pe hartie prosop si apoi pe platou ca fierbinti fiind sa punem cascavalul proaspat ras pe deasupra pentru a se topi.

Pofta buna si se poate servi alaturi de o friptura la cuptor ca in fotografie sau cu orice doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti in tuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

01.11.2011, 15:45

LUK multumesc

jolygina 1

01.11.2011, 17:26

ce mult imi plac ,

MIUTA 1

02.11.2011, 13:22

Imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti a la Jamie