Cartofi scazuti cu chiftele

de retete bune in Mancaruri cu carne, 16 Noi 2015 | 3657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi nu foarte mari
  • 50 ml ulei
  • vegta
  • piper
  • patrunjel verde
  • PENTRU CHIFTELE AVETI NEVOIE DE:
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 2 oua
  • delikat,piper,
  • usturoi
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi scazuti cu chiftele:

  1. Intr-o cratita se pune 50 ml ulei si cartofii curatati si taiati in patru apoi felii subtiri.
  2. Se adauga vegeta,piper si apa dar sa nu treaca peste ei.
  3. Se pun la foc mic si se amesteca incet sa nu se prinda.puteti pune un capac peste ei.
  4. Cand sunt fierti se adauga patrunjel tocat .
  5. MOD DE PREPARARE CHIFTELE:
  6. Punem intr-un bol carnea tocata si adaugam peste ea ouale,delikat dupa gust,piper,usturoiul(la fel puneti cat doriti,mie imi place sa se simta bine usturoiul , deci am pus vreo 6 catei :)si pesmetul(4-6 lg)
  7. Le amestecati bine si formati bilute pe care le prajiti intr-o tigae cu ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi scazuti cu chiftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui imbracate in cascaval in vasul roman