Cartofi sub capac

de mimmi in Mancaruri de post, 5 Mar 2012 | 9086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg cartofi,
  • frunze proaspete de patrunjel,
  • 2 linguri ulei,
  • sare,
  • piper.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi sub capac:

Curatam cartofii si ii taiem ca pentru cartofi pai. Ii punem intr-o tigaie antiaderenta unde adaugam uleiul si un pahar de apa. Presaram dupa gust sare si piper si ii lasam acoperiti sa se innabuse. Amestecam din cand in cand,iar la final adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi sub capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]