Cartofi sub capac

de mimmi in Mancaruri de post, 5 Mar 2012 | 9025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg cartofi,
  • frunze proaspete de patrunjel,
  • 2 linguri ulei,
  • sare,
  • piper.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi sub capac:

Curatam cartofii si ii taiem ca pentru cartofi pai. Ii punem intr-o tigaie antiaderenta unde adaugam uleiul si un pahar de apa. Presaram dupa gust sare si piper si ii lasam acoperiti sa se innabuse. Amestecam din cand in cand,iar la final adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi sub capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]