Cartofi taranesti

de Miha in Porc, 10 Dec 2009 | 8755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • 1 ceapa
  • 200 g muschiulet tiganesc
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofii se fierb, taiati cubulete sau in coaja, dupa preferinta, in apa cu sare.

Muschiuletul il taiem fasii subtiri pe care le prajim putin intr-o tigaie stropita cu putin ulei de masline.

Adaugam ceapa tocata marunt sau taiata solzisori. Eu am preferat sa o toc marunt din motive mofturoase. :))

Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugam cartofii taiati cubulete si amestecam usor, sa nu se striveasca.

Se adauga boiaua de ardei si se potriveste gustul de sare si piper.

 

TIPS-URI

1

dupa ce am pus boiaua nu mai lasam mult la prajit, pentru ca aceasta devine amara

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc si cartofi la cuptor