Cartofi taranesti

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2009 | 12287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura mica marar
  • 3 catei usturoi
  • ulei de masline
  • 50 gr unt
  • sare, delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofi se taie bucati mari apoi se pun la fiert cu sare si un pic de delicat. Usturoiul se taie feliute. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si untul apoi se adauga usturoiul si se "ameteste" un pic, apoi ardeiul taiat cubulete. cind s-au inmuiat se adauga cartofii, se mai amesteca in tigaie cu grija sa nu se sfarime. La final se pune mararul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi unguresti