- 600 g cartofi noi;
 
    - 1 ardei;
 
    - 100 g jambon crud-uscat;
 
    - sare;
 
    - piper;
 
    - parmezan ras;
 
    - patrunjel.
 
						
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 4
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:
						
    - Cartofii se spala bine, se taie cubulete mai mici si se amesteca cu sare si piper.
 
    - Ardeiul se taie fasii, la fel si jambonul.
 
    - Intr-un vas termorezistent, se pun cartofii, ardeiul, jambonul si un pahar cu apa, apoi se baga la cuptor pentru 40 min.
 
    - Cand sunt gata, se scot din cuptor, se rade parmezan si se presara patrunjel tocat.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.