Cartofi taranesti cu sos vedeta

de _Alina_ in Mancaruri de post, 7 Feb 2014 | 11090 vizualizari

 

Fiindca e vineri, v-am adus ceva de post. :)

 

INGREDIENTE

  • 1400 g cartofi curatati de coaja
  • 2 lg ulei
  • 1 lg condiment de pizza de la Fuchs sau orice ierburi aromate vreti
  • 1 lgt sare mare
  • Sos
  • 3 lg cu varf pasta de tomate (28% substanta uscata)
  • 3 catei mari de usturoi
  • 2 lgt otet
  • 130 ml apa plata
  • 1 lgt ulei
  • cateva fire de patrunjel
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu sos vedeta:

 1. Cartofii curatati de coaja, spalati, taiati in 4  si spalati din nou se pun la scurs, apoi se amesteca cu ulei, sare si condimente. Ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ii introducem in cuptorul preincalzit la 200 grade celsius pana cand se rumenesc.  

2. Sosul il preparam amestecand pasta de tomate cu usturoiul curatat zdrobit si cu restul ingredientelor. Si asta e tot. Simplu, bun si economic. V-am zis ca e usor sa-i preparati. ;) 

 Nota!

 In sos se pune si telina taiata cuburi mici, aici n-am pus fiindca n-am avut, dar va asigur ca e tare gustos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu sos vedeta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

_Alina_ 1

11.02.2014, 09:08

Va multumesc!

_Alina_ 1

11.02.2014, 09:08

Laura, te astept cu usa deschisa. Vino repede ca se face curent. ))

Lia_ 1

14.03.2014, 07:19

favorita ca sa am si eu o vedeta pe masa

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Legume trase la tigaie, cu sos de rosii