Cartofi trasi la tigaie

de jolygina in Mancaruri de post, 11 Iul 2013 | 13360 vizualizari

 

deliciosi ,se pot manca si simpli si cu rosii dar si cu fripturica

 

INGREDIENTE

  • 300 g cartofii
  • jumatate lingurita de rozmarin
  • o lingura de ulei
  • sare
  • jumatate lingurita de delicat
  • jumatate lingurita praf de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi trasi la tigaie:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete ,ii punem la fiert 10-15 minute cu putina sare. Cand au trecut minutele ii scurgem si ii punem intr-o tigaie cu uleiul, rozmarinul ,delicatul,praful de usturoi si le lasam pe foc, amestecand din cand in cand pana prind o crusta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi trasi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti (dupa puideom)