Cartofi umpluti cu crema de branza la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2014 | 11827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 17 cartofi potriviti ca marime, de preferat lunguieti ca forma
  • 150 gr.mozarella
  • 250 gr. branza telemea de vaca
  • 1 cutie branza Cottage light Delaco
  • 1 cutie branza Fagaras
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 2 linguri pate vegetal
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu crema de branza la cuptor:

Spalam cartofii sub jet de apa rece si ii fierbem in coaja.

Dupa ce au fiert ii trecem sub jet de apa rece si curatam coaja pe partea superioara.

Scobim miezul din fiecare cartof cu o lingurita,asa incat sa ramana un perete de cativa milimetri.

In fiecare cartof asezam cate o felie de mozarella, presaram apoi seminte de chimen.

Intr-un bol separat amestecam telemeaua rasa cu pate-ul vegetal, branza Delaco, branza Fagaras, cateva seminte de chimen, sare si piper dupa gust.

Cu aceasta pasta umplem cartofii, ii decoram apoi cu bucatele de ardei si ii asezam in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 30 minute, folosim functia de coacere cu ventilatie.

Ii scoatem cand sunt rumeniti si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu crema de branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval Delaco