Cartofi umpluti cu ou la cuptor

de aziz in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2011 | 17331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi(eu am pus unul mare de persoana)
  • oua citi cartofi atitea oua
  • putin cascaval ras
  • sare
  • smantina
  • usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu ou la cuptor:

se fierb cartofii in coaja cu sare supa instant si usturoi.ii incercam cu scobitoarea cind sint moi strecuram apa fierbinte dam un jet de apa rece si curatam de coaja .cu o lingura scobim cartofii facem spatiu destul cit sa incapa oul saram cartofii cred ca merg si piperati eu nu am pus ca papau copiii.in fiecare scobitura punem un ou crud inainte fixam cartofii in tava .saram si oul si dam la cuptor pina se intareste oul,scoatem punem cascaval ras si dam din nou cit sa se rumeneasca cascavalul.usturoiul il pisam si il amestecam cu smintina si putina sare si asezonam cartofii surpriza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu ou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

aziz 1

26.05.2011, 14:54

BogdanZ ,nu m-am gandit pt eu le-am vrut intregi dar voi incerca si cum zici tu

andreeaelisa2004 1

12.11.2013, 10:26

simplu , delicios si ochios

Emymyly 1

12.11.2013, 12:13

sanatos si gustos dar si f simplu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive crochete din cartofi şi branza telemea