Cartofi umpluti cu slanina si ceapa

de Zamfira in Mancaruri cu carne, 24 Feb 2013 | 8939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 200 g slanina de casa
  • 1 ceapa
  • 2 castraveti murati
  • ulei
  • sare, piper, cimbru, praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu slanina si ceapa:

Curatam si spalam cartofii, ii feliem ,,tip acordeon,, (vezi modelul din reteta ,,Cartofi acordeon,,). II saram, piperam dupa gust, stropim cu ulei si presaram deasupra cimbru uscat. Feliem foarte subtire slanina de casa si o introducem din loc in loc in crestaturile cartofilor. Asezam cartofii umpluti cu slanina intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si-i lasam la copt 35-40 minute. Apoi scoatem cartofii si cu ajutorul unui cutit largim crestaturile cartofilor si introducem feliute de ceapa si castravete murat. Mai lasam la copt inca 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu slanina si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]